Uncategorized

W love Germaine de Randamie

Misschien zegt de naam Germaine de Randamie je (nog) niks, maar hier gaat snel verandering in komen.
Germaine heeft namelijk 11 februari als eerste Nederlandse vrouw de MMA (Mixed Martial Arts) wereldtitel gewonnen in de UFC (Ultimate Fighting Championship). Een echte powerlady dus met enorme drive en prachtige, belangrijke boodschap.
De inmiddels 32 jarige vechtster, en politieagenteĀ zegt zelf 18 jaar naar deze titel toe te hebben gewerkt. Bij RTL Late Night vertelde ze dat ze haar titel voornamelijk te danken heeft aan geloof in zichzelf. Ze was niet de favoriet voor deze titel, dat was op voorhand de Amerikaanse Holly Holm. Germaine geeft aan ze kracht haalde uit alle mensen die zeiden dat dit haar nooit zou lukken. Ze heeft nooit opgegeven en alle pessimisten het nakijken gegeven. W love you Germaine!
Het hele interview met Germaine kun je hieronder terugkijken. Laat je inspireren door haar verhaal en haar aanstekelijke kracht.

 
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.