WBlogs

W got this!

What doesn’t kill you makes you stronger, toch? Soms zit gewoon alles tegen. Hoeveel positieve boodschappen je het universum ook inschiet, zo af en toe lijkt zelfs het universum stom, doof en blind.
Hoe gek het ook klinkt, dit zijn de momenten waar je je kracht uit haalt. Want erbij neer gaan zitten is geen optie. Of je nou werkeloos bent geworden en nog maar een paar euro in je zak hebt, je mentaal helemaal in de put zit, je fysiek er helemaal doorheen zit, je vriend er met je beste vriendin vandoor is; whatever. Op dat moment zakt de aarde onder je voeten vandaan en lijkt alles zinloos en uitzichtloos.
Wellicht geef je je over aan emotie en trek je je helemaal terug. Lekker je cocon in en even helemaal niks. Maar dan …dan komt het moment dat dat stemmetje in je begint te spreken. Het is nog maar een stip op de horizon maar ergens in je begint er iets te bloeien. Het gaat met vallen en opstaan maar YOU WILL RISE!
Dat zijn de momenten waar je later op terugkijkt en je je realiseert dat dit misschien op het moment zelf echt niet fijn was maar achteraf een leerschool is geweest en je sterker heeft gemaakt.
Dus toch; what doesn’t kill you makes you stronger 😉

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.