WBusiness,  WFeatures

W feature: Trisha Yoga Jewelerys

Vandaag het verhaal van Patricia, zij is net zoals velen van ons al jaren op zoek naar wat ze nou écht wil met haar leven. Via diverse omwegen heeft ze nu haar pad gevonden en wil ze haar verhaal graag delen met ons:
“Vroeger op school, ging de vraag vaak rond “Wat wil jij later worden?” Ik heb daar tot op heden nooit een antwoord op gehad. Daarom ben ik denk altijd wel zoekende geweest naar wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk!
Via IT opleiding ben ik uiteindelijk in de financiële wereld beland en zit ik nu bij een reclame bureau als Accounts Payable Officer (crediteurenadministratie) fulltime.
Maar er heeft altijd ergens een gevoel gezeten “is dit wel wat ik wil?” Dit vindt zich ook terug op het persoonlijke vlak, ik ben een sportief type, maar kon nooit echt mijn sport vinden, totdat ik yoga ontdekte. Met behulp van yoga ben ik mezelf gaan herontdekken en wilde daar meer verdieping in en daarom ben ik een Yogadocent opleiding gaan volgen.
Ik zit nu in m’n 2e jaar (vierjarige opleiding) en ik krijg nu steeds meer inzicht in wie ben ik en wat ik wil! Ongeveer in oktober vorig jaar kwam ik in ene op het idee om Mala’s te gaan maken. (i.p.v. ze te kopen) Dit zijn boeddhistische gebedskettingen die ook door Yogi’s veel gedragen worden en gebruikt worden tijdens meditatie. Ik merkte dat dit ook een vorm van therapie en meditatie is.
Mede studenten van de yogadocent opleiding zagen dit en wilde graag Mala’s bij mij kopen. En zo is ’t idee ontstaan om hier iets mee te gaan doen.
Op dit moment ben ik er pas echt werk van aan ’t maken, eerst (nu nog steeds) gaat de verkoop via Etsy.nl, maar ben nu bezig om m’n eigen webwinkel op te zetten. Maar ja daar komt natuurlijk van alles bij kijken, hoe wil ik het vormgeven, kvk nr. aan vragen, btw nr. aanvragen enz.
De sieraden worden o.a gemaakt van edelstenen, sandelhout en rudraksha zaden.
Alle kettingen (mala’s) zijn hand geknoopt. Ook kun je terecht met je eigen wensen en/of ontwerp.
Uiteindelijk is het doel om een eigen yoga studio op te zetten met een klein winkeltje met accessoires waaronder natuurlijk de hand gemaakte sieraden.
Ik weet dat ik het kan en ik ga ervoor!
Wat ik andere dames mee zou willen geven is: als je een doel hebt, ga ervoor, als je een tegenslag hebt, dat kan gebeuren maar uiteindelijk maakt het je alleen maar sterker. Dus blijf vooral in jezelf geloven!!”

Trisha Yoga Jewelery
Wil je ook anderen inspireren met jouw verhaal? Mail ons dan via info@wgotthis.nl
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.