WBlogs

W need you to be generous

Ladies, zeg eens eerlijk; wat is de laatste keer geweest dat je een vrouw die niet kent een complimentje hebt gegeven? Waarschijnlijk te lang geleden. En dat is jammer want complimenten kunnen net het verschil maken in de ander haar dag.
Hoe fijn is het als je een complimentje krijgt van een mede powervrouw. Want powervrouwen begrijpen dat wij als vrouwen elkaar moeten helpen. We zijn er niet om elkaar te bekritiseren en omlaag te halen. Nee, dat is niet de weg naar een mooiere, liefdevollere samenleving. Wij zijn er om elkaar te steunen, vooruit te helpen en dus ook wanneer het maar kan te complimenteren.
Vind je het eng om vreemden een compliment te geven? Begin dan eens bij jezelf. Kijk jezelf ’s morgens in de spiegel en vertel jezelf wat je zo leuk aan jezelf vindt. Verbeterpunten hebben we allemaal maar we zitten ook allemaal tjokvol fantastische eigenschappen die ons authentiek, eigen en fabulous maken. En die punten die mag je benoemen en aan jezelf bewonderen.
Je zult merken dat je na verloop van tijd steviger in je schoenen komt te staan en als je zekerder van jezelf bent, wordt het makkelijker om anderen aan te steken met complimenten. Na jezelf kun je bij de mensen om je heen beginnen. Binnen no time wordt het geven van complimenten een way of life. En weet je wat zo fijn is; je oogst wat je zaait. Dus laat de complimenten maar komen. You deserve it!
pexels-photo-305530
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.