WBlogs,  WFeatures

W feature: Laureen co-founder of Wgotthis

Eind dertig, een rugtas vol kennis en ervaring en geen flauw idee wat ik wil worden als ik later groot ben. Welcome to my journey!
In 1996 ben ik geslaagd voor de HAVO. Ik herinner mij dat telefoontje nog goed. Waar anderen waarschijnlijk een gat in de lucht sprongen, raakte ik in paniek. Want; wat nu? Aangezien ik totaal niet wist wat ik erna wilde gaan doen, had ik de examens totaal  niet voorbereid. Als ik zou zakken, zou ik nog een jaar de tijd hebben om na te denken wat ik wilde gaan doen. Dat was mijn plan. Maar het liep dus anders.
Aangezien ik niet wist wat ik wilde gaan doen, dacht ik een jaartje te gaan werken. Dat jaartje werden er ruim 20 😉 Ik heb tussendoor wel studies opgepakt maar zag er vaak het nut niet helemaal van in. Of ik leerde dingen die ik al lang in de praktijk deed, of ik leerde dingen die ik in de praktijk nooit zou gebruiken en ik ook totaal niet in geïnteresseerd was.
Ook in mijn carrière ben ik van de hak op de tak gesprongen. Er kwam van alles op mijn pad en ik sprong overal even onbezonnen in. Via administratie naar sales en uiteindelijk marketing. Dankzij deze reis weet ik nu wel waar mijn kennis en kunde liggen maar ja; waar ligt mijn hart?
Om dat uit te vinden ben ik de afgelopen jaren begonnen aan een zoektocht. Een zoektocht naar mijn passies. Ik heb mezelf regelmatig vragen gesteld als; waar word ik blij van? Wat vind ik echt leuk om te doen? Wat zou ik doen als ik niet hoefde te werken voor mijn geld? Waar krijg ik energie van? Wat zijn mijn drijfveren? Waar haal ik voldoening uit?
Wat ik merkte is dat het antwoord steeds anders was. Nog steeds heb ik niet één duidelijk antwoord. Toen ik dit besprak met een paar vriendinnen kwam ik erachter dat ik lang niet de enige ben. Zo is Wgotthis geboren. Wij zijn op zoek naar wat we later willen worden en delen graag onze bevindingen en ervaringen, daarnaast posten we verhalen van vrouwen die hun passie gevonden hebben, of ook nog steeds op zoek zijn. Zo hopen we onszelf en anderen te inspireren, te empoweren en te verbinden.
Nu we alweer een tijdje bezig zijn met Wgotthis merk ik dat ik hier enorm veel voldoening van krijg en er met alle liefde energie in steek. Zou ik dan toch mijn passie gevonden hebben?
Ook jouw verhaal delen? Mail ons dan via info@wgotthis.nl
IMG_0184
 
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.