WBlogs

W need a mantra

Wat is het eerste dat je doet wanneer je wakker wordt? Kijk je wel eens in de spiegel om jezelf toe te spreken? Jezelf klaar te stomen voor een nieuwe dag? Niet? Dan is nu een mooi moment om daarmee te beginnen. A little morning motivation goes a long way!

Je dag beginnen met jezelf een verbale oppepper geven, kan het verschil maken. Je begint je dag positiever en voelt je lekkerder in je vel. What a great way to start your day!

Okee, je wilt je dag wel beginnen met een mentale opkikker maar wat zeg je dan tegen jezelf en voel je je niet een beetje belachelijk zo tegen jezelf pratend tegen de spiegel?

Wat in het begin misschien wat onwennig en vreemd voelt, wordt na een tijdje vanzelfsprekend. Je kunt jezelf prima trainen om jezelf te motiveren en jezelf een geweldige dag te geven. Zie het als cadeautje aan jezelf!

Iedereen is anders, het kan dus zijn dat onderstaande voorbeelden niet meteen helemaal voor jou werken. Pas ze gerust aan en werk eraan totdat het wel goed voelt.

Je gaat dus voor de spiegel staan met een rechte rug, schouders iets naar achteren en een vette lach op je gezicht. Nu zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen:

  • Ik ben zelf in control over mijn leven
  • Dit wordt mijn dag vandaag
  • Ik ben mooi
  • Ik doe ertoe
  • Het leven is geweldig

Zoals gezegd; in het begin is het even wennen maar het werkt al snel verslavend. Voor je het weet kun je geen spiegel meer overslaan. You got this. Heb jij nog eigen mantra’s die goed voor jou werken en met ons wil delen? Mail ons via info@wgotthis.nl

StockSnap_PKNFYSTO4E mirror.jpg
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.