WFeatures

W Feature: Charlene co-founder of Wgotthis

 

Hier gaat ie dan! 38, ondernemend, verbinder, leergierig, positief, wanderlust, rode wijn-liefhebber, dromer, eigenwijs, creatief, groot fan van Britse detectives (en dan met name Miss Marple), hoogsensitief, love to eat! warm, chaoot, muziek = zuurstof. De vrouwen die mij inspireren zijn: mijn moeder, Grace Jones, Iris Apfel, Maya Angelou en Salma Hayek, stuk voor stuk ontzettend sterk en unapologetically themselves!

Op carrière vlak heb ik veel verschillende functies gehad, van management assistent tot project manager en als ik heel eerlijk ben, ben ik overal maar een beetje ingerold. Bij de meeste werkgevers heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad, heel veel geleerd en heb ik bijzondere mensen leren kennen waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds goed contact mee heb. Maar het was het allemaal net niet. Wat het dan wel was, dat wist ik ook niet. Ik weet het nog steeds niet helemaal, maar het begint steeds meer vorm te krijgen.

Ik weet nu dat ik altijd iemand ben geweest die zich graag met meerdere projecten tegelijk bezig houd en mezelf graag blijf ontwikkelen, vandaar dat ik naast Wgotthis en mijn werk ook nog een deeltijd studie Media Informatie en Communicatie doe.

Tot voor kort was ik jaloers op mensen die van jongs af aan 1 doel voor ogen hadden, al exact wisten wat ze later wilden worden en zich daar gefocust naar toe wisten te werkten. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch wel een beetje wat onze maatschappij van je vraagt en waar ik mij heel lang naar heb proberen te conformeren. Begrijp me niet verkeerd, ik heb ontzettend veel respect voor mensen met deze drive en focus, maar door de jaren heen ben ik steeds meer gaan beseffen dat dat bij mij gewoon niet zo werkt.

Mijn interesses zijn breed, ik haal mijn dosis energie uit verschillende dingen, ik heb afwisseling nodig en dat werkt voor mij. Dus i.p.v. mezelf de vraag te stellen; “wat wil ik worden als ik later groot ben?” vraag ik mezelf nu “wat ben ik al en wat kan ik daarmee?” en dit is mijn leukste ontdekkingstocht tot nu toe! Ik hoor je vragen: “wat heb je tot nu toe ontdekt Charlene?” goede vraag! Het belangrijkste dat ik heb ontdekt is dat ik zelf mag creëren wat ik wil doen, dat hetgene waar ik mijn geld mee wil verdienden o.a adviserende en coachende elementen moet bevatten en dat mijn gevoel mijn grootste bondgenoot is.

Mijn ultieme doel is om een portfolio samen te stellen van projecten waar ik energie van krijg en plezier aan beleef. Wgotthis is daar het begin van. Het is zo mooi en bijzonder  om samen met mensen die mij dierbaar zijn iets moois te creëren, waar niet alleen wij maar andere vrouwen mogelijk ook wat aan kunnen hebben. Let’s keep spreading love, inspiration and positivity!

Wgotthis, Wgotyou 💕

Heb jij een bijzonder verhaal om te delen? Mail ons dan op info@wgotthis.nl en volg al onze social media kanalen voor je dagelijkse dosis positiviteit en inspiratie.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.