wgotthis
WBlogs

W need to be great

Heb jij doelen voor jezelf gesteld? Weet jij waar je over 5 jaar wilt staan? Wij ook niet! Wgotthis is ontstaan vanuit een zoektocht van 3 vriendinnen die geen idee hebben wat ze nou willen worden als ze groot zijn.
Samen zijn we op zoek naar wat we nou echt met ons leven willen. Hoe we onze passies kunnen vinden en volgen. Door het delen van persoonlijke verhalen, motivatie en inspiratie willen we dichterbij ons doel komen en hopen we onze volgers mee te nemen. Want we geloven dat iedereen het verdient om zijn. of haar passie te vinden en te leven.
Heb jij je passie gevonden? Deel jouw verhaal met ons en inspireer hiermee weer talloze andere vrouwen om hun passie te vinden!
Delen kan via info@wgotthis.nl. Alvast bedankt ♥

wgotthis
Charlene en Laureen

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.