WBlogs

W need to write it down

Vorige week hebben we je verteld dat je je gevoel de weg mag laten leiden naar jouw beste leven. Ongelimiteerde dromen en visualisaties van jouw einddoel zijn in the pocket. Deze week vertellen we je hoe je nu verder kunt gaan.
Begin met pen en papier en schrijf voor jezelf alle kernwoorden op die je te binnen schieten als je denkt aan jouw droom. Je kunt ze in een schrift schrijven, op post its, maar natuurlijk ook zonder pen en papier digitaal in je telefoon, laptop of whatever.
Het voordeel van post its is dat je ze overal kunt hangen waar je maar wilt om je te helpen herinneren waar je naar toe wilt. Ook als je je droom wilt vormgeven met meerdere mensen zijn post its praktisch. Zo hebben wij voordat we begonnen zijn een sessie gedaan waar we alle drie onze dromen voor Wgotthis op post its schreven. Het mooie bij ons was dat we alle drie praktisch hetzelfde opschreven. Great minds think alike zullen we maar zeggen 😉 Voor ons was het een bevestiging dat we op het goede pad zaten. Een fijn steuntje in de rug.
Naast je dromen op papier kan visualisatie heel goed helpen. Maak een moodboard voor jezelf met teksten die je inspireren, plaatjes die bij jouw droom passen, of gewoon visualiseren die je aanspreken. Je hebt dus een flink stuk papier nodig, vee tijdschriften, een schaar en lijm. Als het goed is heb je aan het einde een board waar je blij van wordt en energie van krijgt. Hang hem ergens voor jezelf op waar je hem regelmatig ziet zodat je elke dag wel een keer geïnspireerd wordt en droom niet uit het oog verliest. Stay focussed. Next up is actie; daar gaan we volgende week weer mee verder.
Tot die tijd; follow your dreams, they know the way ♥
IMG_2038
 
 
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.