WBlogs

W need to act

Okay, je hebt helemaal uitgeschreven wat je wilt gaan doen; je hebt een beeld hoe het eruit moet gaan zien. Helemaal goed! En dan? Dan wordt het tijd voor actie!
Waarschijnlijk ziet je ideale plaatje er totaal anders uit dan je situatie nu. Er moet dus heel wat gebeuren voordat je bent waar je echt wilt zijn. Dit kan overweldigend overkomen waardoor je bij de start al vastloopt. Want waar moet je in hemelsnaam beginnen?
Het antwoord is babysteps! Rome is niet in één dag gebouwd en jouw ideale leven ook niet. Begin dus met kleine dingen die je nu alvast kunt doen om jouw droom dichterbij te brengen. Wil je een wereldreis maken maar heb je het geld nog niet bij elkaar? Begin met het opstellen van een spaarplan. Wil je een carrièreswitch maken maar ben je te afhankelijk van je huidige inkomen? Ga uitzoeken welke opleiding je zou kunnen volgen om in aanmerking te komen voor jouw droombaan. Begin met kleine stappen waar je energie van krijgt. Voelt het niet goed en kost het energie, dan klopt er iets niet.
Wij van Wgotthis hebben een droom om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om hun beste leven te leiden. In onze ideale situatie verdienen we er alle drie ons brood mee en helpen we vrouwen van over de hele wereld om het maximale uit zichzelf te halen. We staan nog ver van dit beeld af, maar halen elke dag enorm veel energie uit alle werkzaamheden die we verrichten en alle positieve reacties. Elke like, elke reactie geeft ons een enorme boost en bevestigt ons idee dat we op het goede pad zitten.
So trust your gut; als het goed voelt, is het goed. You got this!
We need to act
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.