WBlogs

W share our lessons learned

 
 
Wat als je nooit hoefde te werken voor geld? Doen wat je leuk vindt! Wat zou je doen als je alleen maar dingen hoefde te doen die je energie geven? Lastige vraag? Dat vinden wij ook…
Weet jij waar jij je dagen mee kunt doorbrengen zodat je elke dag plezier hebt? Voor een aantal mensen is het antwoord volmondig JA! En a lucky few doen het al. Dat willen wij ook! En niet alleen voor onszelf maar ook voor jou! Daarom zijn wij Wgotthis begonnen. En alhoewel we er nog niet helemaal uit zijn, gaan we je wel op weg helpen met tips en our lessons learned. Want ja, je passie vinden gaat met vallen en opstaan 😉
Les 1, leer je gevoel te vertrouwen. Dat stemmetje dat jou influistert of iets wel of niet klopt; die! Leer ernaar te luisteren. Het zal je beste adviesgever blijken te zijn. Dit blijft soms nog steeds lastig. Dat stemmetje schreeuwt namelijk meestal niet. Je moet dus echt leren luisteren. Is het faalangst, of is het je gevoel dat je probeert te waarschuwen? Ervaring is enige manier hoe je de twee leert onderscheiden.
Les 2, walk away! Blijf niet hangen in een baan, relatie, whatever die niet goed voelt. Walk away en kijk niet om. Achteraf hebben we de neiging het verleden te romantiseren maar blijf bij je besluit. Er is een reden dat je ervan weggelopen bent, hou je daaraan vast als het moeilijk wordt.
Les 3, move on. Don’t look back. Niet terugkrabbelen. Ook niet als het moeilijk is. De quote uit Jurassic Park gaat ook hier op; Life will find a way. Hoe moeilijk alles soms ook lijkt, hoe uitzichtloos en moedeloos je situatie ook is; je komt er doorheen en sterker uit.
Les 4, share. Niemand gaat je helpen als je niet om hulp vraagt. Deel je verhaal met je close friends, ook je mislukkingen. Vrienden willen bijna altijd wel helpen en als ze niet kunnen helpen zullen ze je steunen.
matthew-henry-86779
Wat zijn jouw lessons learned? Waar ben je tegenaan gelopen en wat heb je ervan geleerd? Wij houden van verhalen delen en horen graag van je. Wil je je verhaal een keer delen op Wgotthis.nl? Mail dan naar info@wgotthis.nl
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.