WBlogs

W need to get out of the box

vinh-pham-147976
Wist je dat je je leven kunt omgooien, als je wilt? Dat geen enkele keuze voor het leven hoeft te zijn? Ook je werk, of onderneming niet. Volg je nog wel je gevoel op dit moment, of ben je vastgeroest in gewenning? Om de zoveel tijd is het goed om weer eens goed bij jezelf na te gaan waar je hart ligt.
Ooit gekozen voor een bepaalde richting maar nu hele andere interesses? Dat is heel normaal. Je groeit en ontdekt nieuwe dingen. Misschien is het een hobby die je altijd op een laag pitje had staan maar nu steeds meer gaat lonken. Soms gaat het heel natuurlijk, dan krijg je een aanbod om heel anders te doen maar vaak moet je gewoon zelf aan de slag.
Negeer in geen geval je gevoel en ga op reis. Reis naar jezelf. Ga na wat je gelukkig maakt. En volg dat pad. Wees niet bang dat het een totaal andere richting is dan waar je voor opgeleid bent, dat maakt het juist interessant. We zijn van nature nieuwsgierige wezens. We horen te blijven ontdekken en te groeien. Je zult merken dat als je je gevoel volgt je in een flow komt. Omdat je het interessant vindt, is het makkelijker om er tijd voor vrij te maken. Moet je er een opleiding voor volgen; je zult merken dat je de stof beter opneemt. Het zal misschien niet vanzelf gaan maar als je je doel voor ogen houdt kom je steeds dichterbij wat je echt wilt doen. Totdat je volgende uitdaging lonkt, want geen enkele keuze hoeft voor de rest van je leven te zijn 😉
b-o-quan-nguy-n-4637-2
Wgotthis is een initiatief van 3 vriendinnen die op zoek zijn naar hun ‘passie’. Als medeleerlingen delen we onze bevindingen en lessons learned. Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om meer voldoening en plezier uit hun leven te halen.
Als medeleerlingen blijven we zelf ook actief op zoek, bezoeken we workshops, lezen we boeken, bekijken we filmpjes en praten we veel met vrouwen die hun gevoel al eerder gevolgd hebben.
Op maandag delen we elke week het verhaal van een inspirerende vrouw en op woensdagen een blog die je hopelijk aanspreekt en tot actie aanzet. De rest van de week delen we inspirerende quotes, prikkelende vragen en andere zaken die ons opvallen.
Je vindt #wgotthis op Facebook, instagram en LinkedIn
Heb je vragen, opmerkingen, of wil je graag je verhaal delen? Mail ons dan via info@wgotthis.nl
We horen graag van je!
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.