WBlogs

W need to relax

alex-bertha-215867
Voor heel Nederland is de zomervakantie zo goed als begonnen. Het werk wordt rustiger, we kunnen weer doorrijden op de snelweg, en wie weet ben je nog even lekker vrij deze zomer. De perfecte tijd dus om aan jezelf te werken, vanuit de relaxstand.
Eindelijk dat boek lezen, tijd voor yoga, of om te mediteren. Belangrijk is echter wel dat je die tijd ook echt neemt voor jezelf. Ga iets doen waar jij energie van krijgt. Dat betekent niet dat het actief moet zijn; je moet er vooral plezier aan beleven. Ga dingen doen die je graag doet. Hier krijg je energie van en dat levert vaak de beste inspiratie op.
Dus of je nou graag strandwandelingen maakt, graag zwemt, graag fotografeert, of lekker wilt haken; ga dat doen! Je zult zien dat je in een flow komt als je tijd vrij gaat maken voor dingen die jij leuk vindt. In het begin is het wellicht lastig maar je zult zien dat als je er eenmaal een paar keer tijd voor hebt vrijgemaakt, je dit steeds meer vanzelfsprekend gaat vinden. Weet je nu niet waar je de tijd vandaan haalt? Straks heb je dit als eerste voor jezelf ingepland. Het gezegde “If you really want it, you will find a way. If not, you’ll find an excuse.” klopt als een bus.
Er zijn altijd wel zaken die belangrijker lijken, of een keer roet in het eten gooien. Belangrijk is dat jij jezelf deze tijd voor jezelf gunt en door blijft zetten. Kies voor jezelf, kies voor jouw groei. Alleen jij kunt jezelf in beweging krijgen en aan je persoonlijke groei werken. Wacht dus niet langer en pak je moment!
We horen graag van je wat voor jou het beste werkt. Heb jij ideeën hoe je tijd voor jezelf vrijmaakt, of een bijzondere hobby, of loop je juist ergens tegenaan? Mail ons dan op info@wgotthis.nl
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.