WBlogs

W changed our website!

Onze website is vernieuwd! Met een frisse layout hopen we dat onze website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is geworden. Klik er gerust doorheen en laat ons weten wat je ervan vindt. Mis je zaken, of zie je dingen die we kunnen verbeteren? We horen heel graag van je via info@wgotthis.nl
Zoals aangekondigd gaat Wgotthis gewoon door deze zomer. Achter de schermen zijn we druk bezig met onze plannen voor na de zomer. Hoog op onze to-do list stond de website. Aangezien we alledrie niet bepaald technisch onderlegd zijn een behoorlijke uitdaging. But we did it! Met een dikke vette shout out naar de helpdesk van WordPress 😉
Heb jij een inspirerend verhaal en wil je helpen andere vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen? Mail ons dan voor een feature op info@wgotthis.nl
Website
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.