9 Aug 2017

W need a team

Wow! Nederland is Europees kampioen voetbal 2017 geworden!!! Wat een top prestatie van onze Leeuwinnen. Een prestatie die laat zien dat een hecht team samen alles kan bereiken. Heb jij een hecht team om je heen verzameld? Heb jij sparringspartners, cheerleaders en adviseurs om je heen?

Stel jouw team samen

Op weg naar verandering komen er ongetwijfeld beren op je pad. Bij elke tegenslag is het fijn om terug te vallen op de steun van mensen die je vertrouwd en met je mee kunnen denken over een oplossing. Maar ook zeker mensen die je de waarheid durven te vertellen wanneer iets beter kan. Mensen die je helpen je focus te behouden en je met positieve energie ondersteun om jouw doel te bereiken.

More than friends

Heb je wel eens goed naar je vriendinnen gekeken? Waarschijnlijk hebben ze al een bepaalde rol in je leven. Bel je de ene om je successen te vieren, de ander voor advies en weer een ander als je wat aanmoediging nodig hebt. Wellicht doe je dat onbewust op dit moment maar het is goed om hier goed bij stil te staan, zodat je weet wie je wanneer kunt bellen.

Ladies night out

Natuurlijk zijn je vriendinnen er niet alleen voor advies, aanmoediging en support; er moet ook genoten worden. Lekker uit eten, of naar een Spa, naar de film, wat jullie ook leuk vinden; maak hier ook tijd voor. All work no play wordt niemand leuker van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

About Wgotthis

Wgotthis, netwerk voor vrouwen die vooruit willen. W staat voor we, ofwel voor women. Ben jij ook een vrouw die meer uit het leven wil halen? Join Wgotthis.

Categorie

Blogs, Inspiration, Motivation, Personal

Tags

, ,