WBlogs

W need to believe in ourselves


Heb jij een droom waar jij in gelooft? Een idee, of een beeld van wat je wilt bereiken? Heb je dit enthousiast met je omgeving gedeeld maar staat niet iedereen te juichen? Wellicht staat het je in de weg om er echt mee van start te gaan. Support van je omgeving is belangrijk maar jij bent degene die er voor moet gaan. Laat je dus niet leiden door wat anderen zeggen.

Vallen en opstaan

Elke succesvolle onderneemster heeft wel eens te horen gekregen dat haar idee te groots is, niet haalbaar, of gewoon ronduit slecht is. En toch hebben ze doorgezet en zijn ze succesvol geworden. Dat komt niet omdat ze alle mensen die niet in hun visie geloofden hebben overtuigd. Nee, ze zijn er gekomen omdat zij zelf wel overtuigd waren van hun idee. Ze hebben hard gewerkt en, vaak met vallen en opstaan, hun doelen bereikt.

Hou je doelen voor ogen

Belangrijk is dat je je niet van je pad laat afleiden door tegenslagen. Iedere ondernemer komt tegenslagen tegen. Hier leer je van. Je bedenkt een plan B en gaat weer verder. Zolang jij er zeker van bent dat jij succesvol zult zijn, staat niets in je weg. Alleen jijzelf dus. Geloof je niet 100% in je plannen dan kan elke tegenslag een bewijs zijn dat je ermee moet stoppen.

Volg je gevoel

Daarom is het belangrijk dat je je gevoel volgt bij wat je doet. Als jij vanuit je hart voelt dat je op de goede weg zit en vanuit vertrouwen handelt in plaats van angst zul je merken dat dingen makkelijker worden. Niet omdat er geen tegenslagen meer komen maar omdat je je weet wat je wilt bereiken en opgeven geen optie is.
Hoe toets jij of je op het goede pad zit? Wat is jouw eerste reactie bij tegenslagen? Heb jij jouw doelen helder voor jezelf? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.