WBlogs

Wgotthis, help us help U

Zo! De zomervakantie zit er inmiddels echt voor iedereen op. Kids, of jijzelf weer naar school, weer aan het werk, whatever; back to reality! Ook wij zijn weer helemaal terug in onze routine en dat smaakt naar meer! Maar wat dan precies? Dat horen we graag van jou! Wat wil jij nog meer van Wgotthis? Wat wil je lezen, zien, of ervaren? Help us, help you dus.

Wat doet Wgotthis

Op dit moment kun je op ons rekenen voor je wekelijkse motivatie op maandag met onze features. Dinsdagen delen we altijd een quote, of filmpje die ons inspireerde, woensdagen hebben we altijd een blog voor je klaarstaan. Op donderdag stellen we je graag een vraag en vrijdags doen we meestal een preview van de feature van de komende week. Maar we willen meer. Niet alleen om te groeien maar vooral om jou te helpen. Heb je een idee, of een suggestie; mail ons dan op info@wgotthis.nl

Waar vind je Wgotthis

Uiteraard vind je Wgotthis op wgotthis.nl maar we zijn ook actief op Facebook en instagram. Je kunt ons dus volgen op het social media kanaal dat jij het meeste gebruikt. Zou je ons nog op een andere manier willen volgen, we horen het graag.

Side job

Hoewel we alledrie graag van Wgotthis onze day job zouden willen maken, doen we dit naast ons werk, geheel vrijwillig. We zijn er 100% van overtuigd dat wij met ons platform de wereld een beetje mooier en beter maken. Wat je aandacht geeft groeit, right? Wij hopen van harte met ons platform bij te dragen in een positiever zelfbeeld van onze volgers. Hoe meer positieve vrouwen er rondlopen, hoe mooier de wereld zal worden.
Wil jij ons helpen de wereld een beetje mooier te maken? Heb jij ideeën, of tips voor ons? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!
Alvast super bedankt <3
Charlene, Pene en Laureen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.