WBlogs

W need to keep going

Word jij wel eens moedeloos van goede plannen die nog niet het beoogde resultaat hebben bereikt? Op papier klopte het, je gevoel zegt dat het moet werken maar het wil maar niet gaan lopen. Een verleidelijk moment om de handdoek in de ring te gooien… Maar wacht eens even; als jij zeker weet dat het gaat werken, you gotta make it work!

Hard work pays off

Success doesn’t come over night, right? Als je echt iets wilt bereiken, zul je ervoor moeten werken. Wanneer jij ervan overtuigd bent dat jij de wereld iets te bieden hebt, geef dan niet op bij de eerste de beste tegenslag. In tegendeel, ga er helemaal voor. Geloof in jezelf en in je product, of dienst. Kom uit je comfortzone en ga op onderzoek. Wat kun je nog doen om wel succes te behalen? Laat je inspireren! Ga naar bijeenkomsten, lees een boek, of ga sparren met mensen die je zouden kunnen helpen. Eén ding is zeker; if you do the same, you get the same. Aan de slag dus!

Bloed, zweet en tranen

Achter bijna elk succesverhaal zit een achtergrond van falen, opnieuw proberen, afgaan en weer doorgaan. Heel veel succesverhalen starten op het moment dat men het bijna opgaf. Een actrice die na de zoveelste afwijzing na een auditie de moed wil opgeven maar nog één auditie doet en een hoofdrol scoort. De topvrouw die lang tegen het glazen plafond heeft aangeduwd maar ineens toch die baan kreeg aangeboden. Of die online webshop die van de een op andere dag toch ging lopen. Echt: “All that glitter ain’t gold”. Het lijkt alsof ze nog geen dag twijfels hebben gehad en altijd alles voor elkaar hebben maar het is een proces. Zelden lukken dingen vanaf dag 1 in één keer.
Hoe heb jij jouw succes behaald? Hoe zorg jij dat je gemotiveerd blijft om door te gaan?  Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.