WBlogs

W love our brothers and sisters

Heb jij broers, of zussen? Word je wel eens gillend gek van ze maar hou je toch onvoorwaardelijk van ze? Welcome to the world of siblings 😉 Vandaag zetten we broers en zussen extra in the spotlight. De broers en zusters die familie zijn, of net zo close, als familie voelen.

Familie

Hoe fijn is het om iemand in je omgeving te hebben die er altijd is. Waar je op terug kan vallen als je hulp, of advies nodig hebt. Of gewoon wanneer je even mentale steun zoekt. Iemand met dezelfde achtergrond en dezelfde opvoeding. Iemand die jou begrijpt en die altijd achter je staat. Dat is een broer of zus zoals het zou moeten zijn.

Goed voor de ontwikkeling

En broers en zussen zijn niet alleen gezellig; het is ook nog eens goed voor je ontwikkeling als kind. Een broer of zus leert je op jonge leeftijd al te delen. Ook heb je altijd iemand om mee te spelen, of ruzie mee te maken 😉 Je kunt de geheimen die je voor je ouders hebt altijd kwijt bij je broer of zus of je kunt samenspannen om jullie zin te krijgen. Onbewust leer je als kind zo al heel veel handigheidjes waar je later nog plezier van kunt hebben.

Unconditional love

Vandaag dus extra liefde voor broers en zussen. De broers en zussen die geweldig met elkaar kunnen opschieten, de broers en zussen die uit elkaar zijn gegroeid, de broers en zussen die er helaas niet meer zijn en de broers en zussen die misschien niet van dezelfde vader en/of moeder afkomen maar absoluut zo voelen. We love you all <3
caroline-hernandez-376320
Hoe ga jij om met je broers en zussen? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.