WBlogs

W need to dream BIG!

Wat als jij je toekomst zelf mocht bepalen? Als jij in charge zou zijn over hoe jouw leven er over één jaar precies uit ziet. Wat zou jij concreet willen veranderen? In een ander huis wonen, een andere partner, een andere baan, een eigen bedrijf? Whatever jij wilt, jij bepaalt hoe die wens eruit ziet en of je hem gaat verwezenlijken. Daarom moeten we groots denken, dream big dus!

Jij bent wat je wenst

Als klein meisje had je vast een beeld van hoe jouw leven er later uit zou zien. Weinig meisjes dromen ervan om later een veredelde Assepoester te worden. Natuurlijk niet. Je wilde alles. Voor wereldvrede zorgen, honger de wereld uit bannen, heel rijk worden, een partner en heel veel kinderen (of juist niet ;)), de wereld rondreizen… Wat je droom ook was; het zal vast niets geweest zijn met de woorden sleur en ongelukkig. En toch is dat waar we vaak voor kiezen als we ouder worden.

Something happened along the way

Ergens is er dus iets misgegaan. We zijn volwassen geworden en hebben afgeleerd om groots te dromen. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” WRONG! Om groots te worden moet je eerst leren weer groots te dromen en te denken. Waarom zou er een limiet op jouw droom moeten zitten? Laat je fantasie de vrij loop en laat je kaders varen! Neem er de tijd voor en investeer erin.

Laat je dromen groeien

Alles wat je aandacht geeft groeit. Begin dus met de focus te leggen op het dromen zelf. Maak tijd voor jezelf vrij om je dromen te visualiseren. Oefen vooral in het grenzeloos dromen. Laat je bescheidenheid varen en zie voor jezelf wat je wilt en kunt bereiken. Je zult zien dat je jezelf al die tijd hebt klein gehouden.
Wat zijn jouw dromen? Hoe laat jij jouw dromen groeien? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.