WBlogs

W need to be open to succes

Heb jij een blind vertrouwen in jezelf en je kunnen? Zie jij maximaal succes voor jezelf in de toekomst? En geloof je dat ook? Alleen dan sta je ook echt open voor succes. Groots dromen is mooi, maar waardeloos als je er niet in gelooft. Succes staat of valt bij het geloven erin.

Check je gevoel

Wanneer begint bij jou de vlam te branden? Wanneer raak jij overtuigd dat je iets echt kunt bereiken? Eerst zien dan geloven? Dat wordt lastig. Je weet van te voren namelijk nooit wat je kunt bereiken totdat je begint. Maar hoe zorg je er nou voor dat je in ieder geval begint met geloven in jouw doel? Dat is simpeler dan gedacht. Check je gevoel!
Love yourself
Je gevoel vertelt je of iets goed zit of niet. Maar om hiermee in contact te komen is hard werken. 2 seconden je ogen sluiten en klaar is helaas iets te kort door de bocht. Om echt ergens voor te kunnen gaan moet je erin geloven en geloven doe je pas als je denkt dat het haalbaar is. En dat begint weer bij geloven in jezelf. Van jezelf te houden. En als laatste jezelf succes te gunnen. Pas als je hier helemaal van overtuigd bent kun je beginnen met ervoor te gaan.

In contact met jezelf

Er zijn verschillende manieren om dichter bij jezelf te komen. Je kunt gaan mediteren, lange wandelingen alleen gaan maken, of je op een andere manier afsluiten zodat je eens helemaal alleen bent met jezelf. De truc nu is om jezelf uit te leren zetten. Niet meteen gaan denken aan wat je vanavond gaat eten, of andere vraagstukken waar je mee bezig bent. Nee, probeer eens weg te blijven bij dat denkende brein en probeer eens te luisteren naar je gevoel. Wat vertelt het je? Waar leidt het je heen?
Veel plezier op reis naar jezelf! <3
Luister jij altijd naar je gevoel? Hoe kom jij in contact met jezelf? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.