WBlogs

W need to embrace life

Geniet jij met volle teugen van jouw leven? Maak jij het beste van elke dag? Of ben je meer aan het overleven. Druk met veel te veel dingen tegelijk en constant in de stress of je alle ballen wel hoog kan houden. En dan ook nog allemaal perfect. Want het plaatje moet kloppen. De druk ligt hoog met alle sociale media waar we onszelf aan blootstellen.

Happy moments

Gisteren deelden we hier op onze facebookpagina een filmpje over. Vrouwen van de generaties voor ons, die ons op het hart drukten om meer in het NU te leven. Hoe komt het toch dat we ons soms drukker maken over hoe ons leven eruit ziet dan hoe we het ervaren? Als een soort superwomen vliegen we rond om alles voor elkaar te krijgen. Altijd druk en altijd met een mooi plaatje voor social media. Want als je druk bent en zoveel mogelijk ‘happy moments’ deelt ben je succesvol, toch?

Leef in het NU

Wat nou als we meer in het NU gaan leven? Stilstaan en echt genieten van de momenten zelf. Dan maar geen foto op instagram! Meer keuzes maken voor onszelf zodat we niet meer geleefd worden. Hoeveel verplichtingen zijn nou echt noodzakelijk? Probeer eens kritischer naar je agenda te kijken en bewustere keuzes te maken. Maar vooral ga meer genieten! Ga meer dingen doen waar je blij van wordt, sta goed stil bij dierbare momenten en koester ze. Leef je leven en laat je niet meer leven. Zoals we allemaal weten: life’s short dus maak er een leven van wat de moeite waard is om op terug te kijken <3

eye-for-ebony-415487Photo by Eye for Ebony on Unsplash

Leef jij in het nu? Of ren jij jezelf achterna? Hoe vaak kies jij voor jezelf? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.