WBlogs

W don't need negativity

Laat jij je tegenhouden door de mening van anderen? Wie bepaalt of iets haalbaar is? Jij, of de buitenwereld? Doelen behaal je als je er hard voor werkt. Hoe jammer is het dan als je omgeving vol zit met negatieve energie en  vooroordelen.  Laat je niet gek maken en blijf in jezelf en je doel geloven. Alleen jij bepaalt of je iets haalbaar is of niet!

Step away from negativity

Merk je dat bepaalde mensen altijd iets negatiefs op te merken hebben als jij vertelt over wat je wilt gaan doen? Mensen die je ongevraagd continu een reality checks geven? Leg ze subtiel uit dat je alle steun van de wereld goed kan gebruiken, je hun mening waardeert maar dat jij uiteindelijk toch doet wat jij wilt. Werkt dit niet? Hou ze op afstand. Voor je het weet verlies jij het geloof in je droom en laat je een gouden kans voorbij vliegen omdat anderen er niet in geloofden.

Surround yourself with positivity

Heb je weinig mensen in je omgeving die met je mee willen denken, of in je geloven? Zoek positiviteit op! Meld je aan bij facebookgroepen die je aanspreken, ga eens naar netwerk bijeenkomsten, of spreek eens af met iemand uit je netwerk die je op weg zou kunnen helpen. Je zult merken dat als je met mensen gaat praten die je wel stimuleren, je daar energie uit haalt. Ineens komt jouw droom weer een stuk dichterbij!

Big up yourself!

Ben jij het zelf die continu aan jou twijfelt? Dan moet je hier mee aan de slag. Neem ten eerste jezelf voor om jezelf alleen nog complimenten te geven. Als je voortaan tegen jezelf praat, zeg je alleen nog positieve dingen. Iedereen maakt fouten en overal gaat wel eens iets mis. Daar leer je van. Hartstikke goed dus dat je fouten durft te maken. Je bent weer gegroeid! Twijfel je aan je capaciteiten? Kijk of die twijfel gegrond is. Ben je bijvoorbeeld geen kei in boekhouding en twijfel je of je dat wel aankunt als je eigen bedrijf hebt? Kijk dan of je het kan uitbesteden. Je hoeft niet ALLES zelf te kunnen en te doen. Je kunt ook een samenwerking aangaan als dat beter bij je past. Hoe dan ook: Make it happen! You got this!
Hoe zoek jij positiviteit op? Wat doe jij met negative geluiden uit je omgeving? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.