WBlogs

W are all perfect in our own ways

Laat jij je beïnvloeden door social media? Word jij onzeker van alle perfecte plaatjes?  Draagt jouw tijdslijn bij aan jouw zelfvertrouwen? Soms lijkt het alsof je pas meetelt als alles klopt en perfect is. Maar zoals we allemaal weten is niemand perfect. We zijn allemaal perfectly imperfect <3

Picture prefect

De lat ligt vandaag de dag extra hoog dankzij social media. Foto’s van perfecte lichamen, prachtige maaltijden, happy lives, interessante banen, etc, vliegen je om de oren. Je zou bijna denken dat ‘die anderen’ het allemaal perfect voor elkaar hebben. Het is belangrijk je te realiseren dat we over het algemeen alleen ‘happy moments’ posten. Daarbij zijn tegenwoordig bijna alle foto’s wel bewerkt met filters, of photoshop tools. Laat jezelf niet klein maken door wat anderen delen. Word je onzeker van al die foto’s; stop met volgen! Omring jezelf met zaken die jou inspireren en je vrolijk maken.

Pak de regie

Jij bent de regisseur van jouw social media. Kijk dus eens kritisch naar wie je volgt en wat voor gevoel ze geven. Kijk daarna ook eens naar je eigen account. Wat voor boodschap zend jij uit? Komt het overeen met wie je wilt zijn? Word jij blij van jouw tijdslijn? Kijk ook naar je gedrag op social media. Deel jij complimenten uit, voeg je iets toe aan discussies? Verbeter de wereld, begin bij jezelf 😉

Uiteindelijk gaat het erom dat jij gelukkig wordt van de keuzes die je maakt. Jij bepaalt welke invloeden je tegenkomt. Jij bepaalt wie je wilt zijn op social media. Laat je vooral niet gek maken door al die perfecte plaatjes. Het zijn plaatjes, momentopnames. Meer niet. Streven naar perfectie is niet nodig. Want guess what; je bent al perfect. Gewoon zoals je bent.

Welk social media kanaal ben jij meest actief? Ben jij helemaal jezelf op social media? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.