WFeatures

W Feature re-post: Betty’s Boops

Het einde van 2017 is bijna in zicht, de feestdagen staan voor de deur en Pene, Laureen en ik  zijn ontzettend druk bezig met de toekomst van Wgotthis! We hebben heel veel moois voor jullie  in petto in 2018 en daarna! Dus vandaag doen we een repost van onze allereerste feature. Gewoon omdat het kan en we net als van al onze andere featured ladies, groot fan zijn van Beatriz en Betty’s Boops <3  Lees over haar reis naar het zelfstandig ondernemerschap en haar liefde en passie voor mooie en goedzittende lingerie. 


“Ik wilde altijd al een winkel, van jongs af aan. Toen ik heel klein was wou ik een kruidenierswinkeltje; ik speelde uren met mijn kassa. Later werden het babykleertjes en nog later curiosa. Ondertussen ben ik alweer 2 jaar dolgelukkig met mijn lingeriespeciaalzaak in het hartje van de Pijp, Amsterdam. Mijn missie is om alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingerie zaken, die gewoon meer aandacht willen, of die hun maat nou eens echt willen weten, te helpen aan goed passende lingerie. Betty’s Boops heeft als enige winkel in Amsterdam, lingerie vanaf omvang 60 t/m cup K in haar assortiment!  

Ik heb vaak in winkels gewerkt, waaronder ook in de lingerie. Mijn laatste baan was ook in een lingeriezaak. Eens temeer werd het mij duidelijk dat ik het veel beter kon. Bovendien kon en kan ik niet geloven dat meer dan 85% van de vrouwen met de verkeerde maat rondloopt! 

Er bestaat ook bij veel vrouwen nog het misverstand dat lingerie met grotere cup maten oubollig en/of lelijk moet zijn. Dit is absoluut niet zo!  Dat bewijst Betty’s Boops. Wisten jullie dat goed zittende bh’s helpen tegen nek-, schouder- en rug klachten?

Ik had mezelf tot de 15de verjaardag van mijn jongste dochter gegeven om nog voor een baas te werken. Ik vond dat ik nog vrij moest kunnen nemen als dat nodig mocht zijn. Wanneer je eenmaal eigen baas bent, werk je 200% en dat kon ik naar mezelf niet verantwoorden met jonge kinderen.

Ik had dus alle tijd voor een ondernemingsplan en heb hier erg goed over na kunnen denken en het meerdere mensen laten lezen. Ondanks dat ik alles tot in de puntjes had bedacht en geregeld, kom ik gaandeweg toch nog dingen tegen die ik vooraf niet had voorzien. Je moet dus wel flexibel blijven en open staan voor alles! Zelfs voor kritiek, hoe moeilijk ook. De winkel is tenslotte mijn baby.”Breng een bezoek aan Betty’s Boops op:

Ceintuurbaan 73

1072 EW Amsterdam

020 – 235 1420
Openingstijden:

• Zondag en maandag: gesloten

• Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 uur tot 18:00 uur

• Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur
Internet en social media:

• Website: http://www.bettysboops.nl/

• Facebook: https://www.facebook.com/Bettys-Boops-Lingerie-1524007011214376/?ref=hl

• Instagram: https://www.instagram.com/bettys_boops_lingerie/

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.