WBlogs

We need to share our stories

Afgelopen maandag mochten we het verhaal van Jasmine Sendar delen, wat een survivor! Gisteren hadden we de prachtige quote van Oprah over het delen van je eigen verhaal. Vandaag moeten we het dus wel over de kracht van het delen van verhalen hebben in ons blog. Heb jij jouw verhaal wel eens gedeeld? Zou jij jouw verhaal willen delen op wgotthis?

Wgotthis

Wgotthis is ontstaan uit het idee dat door het delen van verhalen we mensen kunnen helpen en inspireren. Inmiddels hebben we al heel veel inspirerende verhalen van prachtige vrouwen mogen delen. Of het nou gaat over het starten van een bedrijf, uit schulden komen, omgaan met ziektes, obstakels overwinnen, of een op de een of andere manier een verschil maken in de wereld; W love inspiring stories!

Kwetsbaar

Wanneer we ons verhaal delen stellen we ons kwetsbaar op. Daar zit de kracht. Door de waarheid te vertellen en open te zijn over niet alleen de successen maar vooral ook je geleerde lessen. Bijna niemand is in 1 dag succesvol of heeft alleen maar goede dagen. Juist door het delen van de moeilijke momenten en hoe je daarmee om bent gegaan, kun jij anderen helpen. Daarnaast doorbreek je taboes en kom jij in je kracht te staan. Je neemt namelijk zelf controle over jouw verhaal.

Wfeature

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Op onze website, onder Wfeature vind je een overzicht van de verhalen die we tot nu toe gedeeld hebben. Schroom niet om ons feedback te geven over wat je van de verhalen vindt, of wat we in de toekomst nog beter kunnen doen.

Jouw verhaal

Iedereen heeft wel een verhaal. We all go through stuff. Hoe we er mee omgaan is per persoon verschillend. Dat maakt ieder verhaal uniek en dierbaar. Ook jouw verhaal kan andere mensen helpen, of inspireren.

Wil jij jouw verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.