WBlogs

W need to stay true to ourselves

Afgelopen maandag deelden we de Feature van Melani van Green Central die ons vertelde hoe belangrijk het is om bij jezelf te blijven. Doe jij wel eens dingen die niet helemaal bij je passen? Volg jij trends om het volgen, of ben je kieskeurig waar je in meegaat?

Trends

Of het nou over mode, gedrag, stopwoorden, of wat dan ook gaat. Zo af en toe komen er van die dingen voorbij die ineens helemaal happening zijn. Van de een op andere dag loopt iedereen in witte sneakers, of roept iedereen ineens VET! Ben jij een trendvolger, of trek jij je eigen plan? En hoe bepaal je nou of iets bij je past, of niet. Om te zien of iets bij je past, kun je het beste op je eerste gevoel afgaan. Zie je iemand op witte sneakers voorbij lopen en denk je; dat wil ik ook! Goede kans dat deze trend helemaal bij je past. Voel jij je lekkerder in pumps, waarschijnlijk laat jij deze trend aan je voorbij gaan.

Er is maar een jij

Maar wat nou als mensen om je heen ook allemaal in witte sneakers rond gaan lopen en steeds tegen jou zeggen dat jij het ook eens zou moeten proberen. Hoe sterk sta jij dan in je schoenen? Dit is het moment dat je bij jezelf ten rade kunt gaan. Passen witte sneakers bij jou, hoe je gezien wilt worden en wie je wilt zijn? Nee, laat ze lekker staan! Blijf bij jezelf. Als jij liever in pumps loopt, laat je dan niet gek maken met wat anderen doen en zeggen. Volg lekker je eigen koers. Dat maakt jou uniek en daardoor interessant.

Ben jij een trendvolger? Heb jij een uitgesproken eigen style? Heb jij tips die je zou willen delen? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.