WBlogs

W need to celebrate!

Wgotthis bestaat alweer 1 jaar. Wat een mijlpaal! Tijd om te vieren. Daarom verloten we een Wgotthis t-shirt. Hoe je deze kunt winnen, kun je vinden op onze social media kanalen. Naast een t-shirt verloten is het ook tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar vol met mooie features, veel bijzondere ontmoetingen en voor ons persoonlijk; groei! En W love growth <3

Ontstaan Wgotthis

Drie vriendinnen in de dertig op een zoektocht naar wat ze nou toch wilden met hun leven. Drie vrouwen; een met een communicatie achtergrond, een met een grafische achtergrond en een met een marketing achtergrond. Alledrie een leuk leven maar toch het gevoel dat er iets miste. Het ” is dit alles?” gevoel.  Eind 2016 kwamen we op het idee om een platform op te richten. Een platform voor (alle) vrouwen. Een platform voor vrouwen van nu. Een platform dat inspireert, kracht uitstraalt en vrouwen verbindt. En vooral een platform waar wij zelf ook lid van zouden worden. Want dat misten we. Vanuit die gedachte zijn we gaan bouwen en ontwikkelen. Inspiratiesessies, brainstormsessies en veel gezellige avonden volgden. Net zolang totdat we een concept hadden staan waar we alledrie achterstonden.

Features

We wisten vanaf het begin dat we verhalen van andere vrouwen wilden gaan delen. Verhalen waar wij zelf inspiratie uit haalden. Verhalen van alle soorten vrouwen, met alle soorten verhalen. Het hoeft niet perse te gaan over hoe je een succesvol bedrijf hebt neergezet. We halen zelf inspiratie uit allerlei soorten ervaringen. Met de ups en vooral ook de downs. Dat is waar we van leren; dat is wat we willen delen. Het zijn er te veel om op te noemen maar we hebben heel veel mooie features mogen delen van bijzondere vrouwen.

Groei

Een jaar geleden begonnen we als echte newbies. Natuurlijk wel enig verstand van opmaak, social media en communicatie maar we hadden nog nooit een website gebouwd, een interview gedaan, of een platform neergezet. Maar zoals bijna al onze featured vrouwen zeggen; je leert door te doen. We hebben ontzettend veel geleerd en leren nog steeds. Ook onze ambities blijven groeien. Nu we de basis hebben staan, zijn we aan het kijken wat onze volgende stappen gaan worden. Wat we precies gaan doen laten we je binnenkort weten. Exciting stuff coming up!

Wat verwacht jij van Wgotthis? Let us know in de comments. Wil je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in touch!

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.