WBlogs

W need to party!

Zo af en toe is het heerlijk om even los te gaan op de dansvloer. Zaterdag 14 april kan dat in Paradiso (Amsterdam) tijdens Soul Power. Los op funky tunes van toen en nu. De lekkerste dansplaten komen voorbij inclusief videoclips. Uiteraard zijn wij van Wgotthis bij dit feest aanwezig. Maar we zijn er niet alleen; we mogen 3×2 kaartjes weggeven. Dus jij kan er ook bij zijn!

Winactie

Via onze facebookpagina verloten wij 3×2 kaarten voor dit geweldige feest in Paradiso Amsterdam. Je hoeft alleen maar te reageren met jouw ultieme dansnummer onder onze post. Heb jij een liedje dat jou altijd de dansvloer op krijgt? Let us know! Hou je van disco, funk, soul, of juist R’nB? Alles komt voorbij en wordt vloeiend gemixt met videoclip. Een feest der herkenning en altijd inspiratie voor crazy dance moves 😉

Wgotthis ultieme dansnummers

Wij van Wgotthis zijn gek op dansen en komen zeker niet om tegen de muur te hangen. Je vind ons op ieder feest op de dansvloer. Toch hebben we alledrie wel een eigen favoriet.

Charlene: mijn muzieksmaak is super breed, maar je kunt me niet gelukkiger krijgen met Funk muziek! Nummers van Cameo, Prince, George Clinton / Parliament-Funkadelic, Rufus & Chaka Khan, Zapp & Roger en zo kan ik nog wel even doorgaan! En natuurlijk (bijna) alle swingbeat, want ja jeugdsentiment!

Pene: My music taste is super eclectic, Brit bands, Afro house, world music, hip hop, Jazz, the list goes on…but the music that definitely gets me on the dancefloor is 90s and early 2000’s RnB, hip hop, and UK garage.

Laureen: Maar één nummer? Ik ren sowieso de dansvloer op bij bijna alles van Prince. In het bijzonder I wanna Be Your Lover. Ik ben een echte old school head. Dus ik word helemaal blij van disco, soul, swingbeat en alles van nu wat een beetje nostalgisch klinkt 😉 Soul Power is dus echt een feest naar mijn hart!

Zien we jou daar?

Zin om met ons mee te dansen? Ga dan snel naar onze facebookpagina en laat jouw ultieme dansnummer achter in de comments. 11 april maken we de winnaars via facebook bekend. Hopelijk zien we je daar. Succes!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.