WBlogs

W need to share

Deze week staat wat ons betreft in het teken van delen. Naar aanleiding van het verhaal van Jeritza Toney die ons meegaf dat we onze ideeën moeten gaan delen en vooral onze talenten moeten gaan delen. Ben jij bang dat anderen aan de haal gaan met jouw idee? Houd jij jouw ideeën voor jezelf, deel jij jouw talenten met zoveel mogelijk mensen? Delen kan vele voordelen hebben, we zetten er een aantal in deze blog voor je op een rijtje.

Delen is niet eng

Jij bent uniek, dat maakt jouw idee uniek. Of in ieder geval de invulling ervan. Een ander kan nooit iets precies neerzetten zoals jij het bedacht hebt. Probeer minder vanuit angst te gaan handelen en meer uit liefde en vertrouwen. Je zult merken dat de angsten die je vooraf had in de meeste gevallen helemaal nergens voor nodig waren.

Sharing is caring

Stel: je hebt een geweldig idee om een bedrijf te beginnen. Super spannend natuurlijk. Wat denk je dat er gaat gebeuren zodra je het met mensen om je heen gaat delen? In de meeste gevallen zul je merken dat mensen meteen met je mee gaan denken en gaan kijken waar ze je bij kunnen helpen. Of ze komen met tips, of contacten uit hun netwerk waar je wat aan zou kunnen hebben. Hartstikke fijn natuurlijk. Vooral als je zoiets nog nooit gedaan hebt, is alle kennis en ervaring welkom. Jij bent uiteindelijk natuurlijk degene die bepaalt wat je met al die kennis doet. Blijf hierin altijd je gevoel volgen. Wees kritisch en kijk met welke tips jij aan de slag wilt.

Caring is sharing

Als jouw idee gerealiseerd is, gaat het niet alleen om je dromen uit te laten komen maar vooral om te ze delen. Wellicht kun je een deel van je tijd belangeloos mensen helpen die het nodig hebben. Of je talenten overbrengen op anderen, of wellicht door jouw verhaal te delen weer anderen te inspireren. Zit je aan dat laatste te denken, neem dan even contact met ons op via info@wgotthis.nl. We horen graag van je!

Wat doe jij met jouw ideeën? Let us know in de comments. Wil je je verhaal delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl. We’ll be in touch!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.