WNews

WNews: Juciety opent deuren eerste vestiging

Vanaf 1 mei hebben de dames van Juciety hun eigen juicebar geopend!

Juiciety staat voor Juice + Society, want we willen mensen laten genieten en op weg helpen om goed voor zichzelf en de ander te zorgen. Daarnaast miste wij in Amsterdam een Caribische sapbar met herkenbare tropische fruit-en groentesoorten. We zijn hierbij geïnspireerd door vakanties in de tropen en onze Surinaamse achtergrond. Daarom zijn we begonnen met persen van gezonde ingrediënten zoals sopropo, zoete aardappel, tajerblad, gember en Madame Jeanette. Zoals je ziet zijn dit niet de ‘usual suspects’. Onze sappen zijn de meest verrassende en bijzondere smaakcombinaties. Je geniet van een (h)eerlijk sapje zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, toegevoegde suiker en conserveermiddelen. 

De eerste vestiging van Juiciety kun je vinden in Heesterveld 117 in Amsterdam Zuidoost. Je kunt tussen 8 – 16 uur genieten van de signature juices van Juiciety.

Gefeliciteerd en ontzettend veel succes Ladies!

Charlene, Pene en Laureen

Ruim een jaar geleden deelden we het verhaal van Bettina en Cheryl. Wil je hun verhaal teruglezen, klik dan hier.