WBlogs

W need to stay focused

Soms gaan dingen even niet zoals je van te voren had bedacht en is het makkelijk je over te geven aan teleurstelling en van je pad af te dwalen. Juist dan is het belangrijk om op je pad te blijven, te blijven geloven in je idee en focus te behouden. Maar hoe doe je dat? We got you! Wij delen een paar tips om gefocussed te blijven.

Zo houd je focus:

  1. Stop met vasthouden hoe het zou moeten gaan. Laat het proces dat je voor ogen had los en bedenk hoe je je doel via een andere weg kunt bereiken.
  2. Denk in mogelijkheden. Wat kan er nog wel?
  3. Ga terug naar de basis; waarom ben je begonnen?
  4. Probeer het gevoel terug te halen van toen je vol frisse moed begon. Denk aan die eerste momenten terug, bijvoorbeeld lees oude aantekeningen terug.
  5. De allerbelangrijkste; houd je doel voor ogen! Die stip op de horizon is je houvast. Zolang die stip er is, is het mogelijk!

Uiteraard valt of staat je focus met de wens om je doel te behalen. Hoe sterker de wens, hoe sterker de focus. Als jij weet wat je wilt en je gaat ervoor, dan ben je unstoppable!

Hoe behoud jij focus? Heb jij je doel helder voor ogen? Heb jij nog tips die je zou willen delen? Let us know in de comments. Wil je je verhaal delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl. We’ll be in touch!

Photo credit:

Thought Catalog