Over Ons

into the wildHet Wgotthis team, van link naar rechts:  Charlene Jozefzoon, Laureen Doesburg en Pene Clayton

Wgotthis is een online platform dat vrouwen inspireert, empowert en verbindt. Het platform is begin 2017 ontstaan vanuit de gezamenlijke zoektocht van ons; Pene Clayton, Laureen Doesburg en Charlene Jozefzoon naar datgene waar we ontzettend veel energie van krijgen en blij van worden. Samen zoeken we uit hoe we onszelf en andere vrouwen kunnen helpen hun passies te vinden en te volgen.

Zo publiceren wij iedere week een Wgotthis Feature waarin we een vrouw met een bijzonder verhaal in de spotlights zetten en hebben wij inmiddels meer dan 50 vrouwen geïnterviewd. Voor ons is het van belang dat het hele verhaal verteld wordt. De weg naar het realiseren van een droom, visie, wens of hoe je het ook wilt noemen, heeft hobbels en obstakels en de hobbels en obstakels zijn minstens zo mooi, belangrijk en interessant als het eindresultaat. Dit zorgt namelijk voor herkenning en verbinding en kan de drempel verlagen voor andere vrouwen om hun dromen waar te maken.

Daarnaast delen we o.a. motiverende video’s en inspirerende quotes en hopen we interactie te creëren met onze volgers. Want Wgotthis gelooft dat iedere vrouw het verdient om haar passie te vinden en te leven!

Momenteel werken wij er hard aan om met het platform ook offline vrouwen te inspireren, empoweren en verbinden.

Volg Wgotthis op:
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter 

Wgotthis, Wgotyou.

Als je je verhaal via Wgotthis wilt delen en/of een vraag voor ons hebt, vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.