Over Ons

into the wildHet Wgotthis team, van link naar rechts:  Charlene Jozefzoon, Laureen Doesburg en Pene Clayton

Wgotthis [Women got this / We got this] is een online platform dat vrouwen verbindt, inspireert en empowert,  zowel op carrière als op persoonlijk vlak, met als doel hen te helpen zo dicht mogelijk bij zichzelf te komen. Want jij bent meer dan genoeg!

Wgotthis doet dit doormiddel van het delen van elkaars verhalen, het bieden van tips en adviezen en het organiseren van inspirerende  evenementen.

Wgotthis is geboren uit de vragen die wij als oprichters van dit platform onszelf vaak stelden en nog steeds stellen; wie ben ik?  Wie wil ik zijn? Wat wil ik doen met mijn leven? Vragen die jou als vrouw wellicht  zeer bekend in de oren zullen klinken.

Na individuele zoektochten, hebben wij als vriendinnen besloten om de handen ineen te slaan en de zoektocht samen voort te zetten. Want daar staat Wgotthis voor: samen zoeken, samen groeien, met elkaar, voor elkaar en naast elkaar. Een sterke en authentieke female community, waar iedere vorm van schoonheid, succes, talent en drive tot haar recht komt en andere vrouwen inspireert.

Wgotthis, Wgotyou.

Als je je verhaal via Wgotthis  wilt delen, vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

 

Join the conversation! 3 Comments

  1. […] je je verhaal graag delen om anderen te inspireren? Mail ons dan op info@wgotthis.nl, of vul ons contactformulier in. We’ll be in […]

    Beantwoorden
  2. […] komt en andere vrouwen inspireert. Wgotthis, Wgotyou. Als je je verhaal via Wgotthis  wilt delen, check de website, dan nemen zij contact met je op! Geplaatst in In de media en tagged Boost Your Red Power, I-Care pads, Kenia, Lady Red Power, op […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s